KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik yeni yılla ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik yeni yılla ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Özçelik 2019 yılının tüm dünyanın ihtiyacı olan barış, hoşgörü ve huzur ikliminin yaygınlaşmasına vesile olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik mesajında: “ 2018 yılında yeni kurulmuş bir üniversite olarak tüm idari ve akademik personel ve öğrencilerimizle beraber hızlı bir şekilde kaynaşıp, çok çalışarak iyi ve güzel hizmetler vermek için azami gayret sarfediyoruz. Yeni bir üniversite olmamıza rağmen akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin başarı haberlerini de almak bizleri daha çok çalışmak için motive ediyor.  2019 yılında da yapacaklarımızı planladık ve hizmetlerimizi aksatmadan öğrenci ve personelimize daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak için kısa, orta ve uzun vadeli plan ve projelerimizin kararlarını vermeye devam ediyoruz. Bu vesile ile 2019 yılının başta ülkemiz ve tüm dünya için yüzlerin daha çok güldüğü ve gönüllerin daha çok huzur bulduğu bir yıl olmasını diliyor ve herkesin yeni yılını tebrik ediyorum.” şeklinde görüşlerini paylaştı.