Rektör Özçelik, MEVKA Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Mevlana Kalkınma Ajansı’nın (MEVKA) her ay mutat olarak gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantı, “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” gündem maddesine ilişkin gerçekleştirildi.

Toplantıya, Mevlana Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Fahri Meral, Mevlana Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, MEVKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, MEVKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, MEVKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger ile konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının temsilcileri katılım sağladı.